ВИНО БАР | МЕНЮ | ВИНЕН ЛИСТ

ВИНО БАР

Вино барът е с изискан дизайн, неповторим уют и приятелска атмосфера, а това оставя и своя отпечатък за незабравимо преживяване.

Вино барът разполага с просторна зала и лятна градина. Предлагат се повече от 90 вида български и вносни вина, умело подбрани със съдействието на опитни сомелиери. Винената листа е глобална, макар и акцентът да е поставен на местните еликсири. Географски можете да изберете между Италия, Франция, България. Силно застъпени са вината от „Новият свят”, най-важни от които са Чили, Аржентина, Нова Зеландия. Вино барът е подходящ за дегустации и малки фирмени или частни партита. Този бар ще задоволи и най-капризния вкус на всеки любител на виното.

Вино барът предлага голям спектър на студената кухня – от изискани френски сирена и гъши дроб, до паста от маслини и ядки. На особена почит са прошутото и хамона. Предлагат се и хапки за максимално удоволствие, като комплимент към гостите на хотела и вино бара. Всичко останало - ядки, големи бисквити, кифлички, сандвичи, е добавено, за да подкрепи глътките и да бъде мезе. Без значение по кое време от деня или вечерта дойдете, ще се откъснете от ежедневието с тънка червена линия.ГАЛЕРИЯ